Inspirati.ON

Inspirati.ON

08:45 – 9:00

04.02 – 11.02 – 18.02 – 25.02

04.03 – 11.03 – 18.03 – 25.03

Inspirati.ON zoomlink

Inspirati.ON = elke donderdag een moment online voor vragen, oefeningen of tips voor meer veerkracht. Je bent van harte welkom, kort of lang, te laat of op tijd, alleen of met een hele klas, met je kind(eren), je partner, je collega’s, tijdens, voor of na een vergadering.

Inspirati.ON = een sessie met Ylva Berg, initiatiefneemster van de Resilience Movement; ervaren veerkracht-trainster met kinderen, jongeren en volwassenen; gecertificeerd Deep Democracy- en MBSR/MBCT instructor en Mindful Opvoeden-trainster; muzikante; moeder van 3 tieners.

Inspirati.ON = tous les jeudis un moment en ligne pour vos questions, des exercices ou conseils pour plus de résilience. Vous êtes le.la bienvenu.e, brièvement ou plus longtemps, en retard ou à l’heure, seul ou avec toute une classe, avec votre (vos) enfant(s), votre partenaire, vos collègues, pendant, avant ou après une réunion.

Inspirati.ON = une session avec Ylva Berg, initiatrice du Resilience Movement ; formatrice expérimentée en résilience avec des enfants, des jeunes et des adultes ; instructrice certifiée en Démocratie Profonde et en MBSR/MBCT, formatrice en éducation en pleine conscience; musicienne ; mère de 3 adolescents.

Inspirati.ON = an online moment every Thursday for your questions, exercises or tips for more resilience. You are welcome, short or long, late or on time, alone or with a whole class, with your child(ren), your partner, your colleagues, during, before or after a meeting.

Inspirati.ON = a session guided by Ylva Berg, initiator of the Resilience Movement; experienced resilience trainer with children, adolescents and adults; certified Deep Democracy and MBSR/MBCT instructor and Mindful parenting trainer; musician; mother of 3 teenagers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s