Kick Off 21.01.2021

Kick-Off 21.01.2021

Living Impro Online @ 09:00

1ste Samenkomst  1er Rassemblement  1st Gathering

11:45-12:00

Check-in zoomlink

Laat je inspireren door de acties van anderen om op donderdagen je eigen veerkracht-acties op te zetten! Op deze pagina vind je een wekelijks groeiende lijst veerkracht-activiteiten die mensen doen en waar wij van op de hoogte zijn. Als er open activiteiten zijn dan hebben ze een link waarmee je op de inschrijfpagina komt. Je kunt ook jouw donderdag-actie op onze facebookpagina of instagram posten om anderen te inspireren.

Inspire-toi des actions des autres pour organiser tes propres actions de résilience les jeudis! Sur cette page vous trouverez une liste croissante des activités de résilience des jeudis dont nous avons connaissance. S’il y a des activités ouvertes, elles auront un lien qui vous amène à la page d’inscription. Vous pouvez afficher votre activité pour inspirer d’autres gens sur notre page facebook ou sur instagram.

Get inspired by the activities of others to organize your own resilience actions on Thursdays! On this page you will find the list of resilience activities that people are doing on Thursdays and that we are aware of. If there are open activities, they will have a link to the registration page. You can also post your Thursday action to inspire others on our facebook page or instagram.

Wandeling – Promenade  – Stroll

Koor Chorale Choir

Muziek op het schoolplein – Musique à la recrée – Music at the school playground

Hardlopen – courir – run


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s